Referenties

 

  Absatzzentrale in Krefeld.

De Absatzzentrale is de hofleverancier van groente- en fruitproducten voor alle Lidl-filialen in Europa. Voor Absatzzentrale heeft Lima het huidige verpakkingsconcept onder de loep genomen en op vele punten verder weten te verbeteren.
Lima verpakkingsadvies levert diverse verpakkingen bij Absatzzentrale in Krefeld waaronder opzettrays en vouwkartonnen schalen.

 

     

Winkelmann GmbH & Co KG in Rahden-Tonnenheide

Dit bedrijf is een toonaangevende producent van asperges en aardbeien in de Duitse markt. Lima heeft hier de verpakkingswijze geanalyseerd en verbeterd. Lima levert hierbij een totaal concept. De functionaliteit en presentatie van de verpakking zijn onder de loep genomen en geoptimaliseerd. In het logistieke traject heeft Lima gezorgd voor een efficiënte afwikkeling van de verpakkingsstroom.

     
  Böhm & Bonus GBR in Niederkrüchten

Voor 1 kg prei heeft Lima een vouwkartonnen prei verpakking uit GC vervaardigd. Deze is veel lichter dan de oude verpakking. Vanwege het directe contact van het product met het verpakkingsmateriaal is het van belang dat het materiaal zuiver is. GC is daarom uitermate geschikt. Op aanvraag zijn voedselveiligheidsverklaringen beschikbaar

     
  Landgard in Bornheim

Voor deze firma heeft Lima een aspergeverpakking ontwikkeld die geschikt is voor Hydrocooling. Het formaat van de verpakking is afgestemd op de het product. Een kartonnen vulstuk zoals voorheen bij de 40x30 cm verpakking kan achterwege gelaten worden

     
  Gemüsebau Armin Kreiselmaier in Ludwigshafen-Ruchheim

De oude verpakking van pompoenen was voorheen een rechthoekige golfkartonnen doos. Door het volume en gewicht van het product buikten de dozen en konden deze niet gestapeld worden.

De transportkosten waren hierdoor buitenproportioneel en de verpakking niet optimaal. Lima ontwikkelde samen met een producent een achtkantige doos welke niet buikt en zeer goed stapelbaar is.

terug meer productvoorbeelden